Hakupapereiden tarkistus ja konsultointi (30 min.)

Fingineersin työnhakupapereiden tarkistuspalvelu ja konsultointi auttavat hakijaa optimoimaan hakupaperinsa saksalaisille työmarkkinoille. Saksalaisessa ja suomalaisessa rekrytoinnissa on lukuisia kulttuurieroja, tämä näkyy myös hakupapereiden muodossa ja sisällössä. Palvelun päämäärä on optimoidan työnhakijan hakupapereita niin, että hakijan osaaminen ja kokemus tulevat selkeästi esille saksalaista työnantaa kiinnostavalla tavalla.

 

Hinta: 96,00€ sis. alv

 

Varaa hakupapereiden tarkistus ja konsultointi osoitteesta: info@fingineers.de

 

Puhelinkonsultointi 1h

Fingineersin puhelinkonsultointi tarjoaa hakijalle räätälöityä uraneuvontaa Saksan työmarkkinoille. Työnhakija itse määrittää konsultoinnin fokuksen: Konsultointi perustuu kysymyksiin, jotka hakija lähettää ennen konsultointia Fingineersille. Puhelinkonsultoinnin päämäärä on auttaa hakijaa hahmottamaan saksalaisen rekrytoinnin oleellisimmat seikat sekä käyttämään näitä hyväkseen omassa hakuprosessissaan.

 

Hinta: 125,00€/h sis. alv

 

Varaa puhelinkonsultointiaika osoitteesta: info@fingineers.de

 

Fast Lane -palvelu

Fingineersin Fast lane -palvelu takaa hakijalle rekrytointiprosessin täyden läpinäkyvyyden sekä profiilin kohdennetun markkinoinnin vähintään 15 työvoimaa etsivälle saksalaisyritykselle joka kuukausi. Lisäksi Fast Lane -hakija saa henkilökohtaisen työhaastatteluvalmennuksen ennen ensimmäistä työhaastatteluaan.

 

Fast lane -palvelun hinta: kahdelta kuukaudelta 120,00€/kk; kolmelta kuukaudelta 90,00 €/kk.

 

Lisätietoja englannin tai saksan kielellä: fastlane(at)fingineers.de